Ríz Ádám: Próba

stresszkezeles_csapat_01

Valami

 

  1. Szállás, étkezés

A szállásköltségeket mosási-díjjal tudtuk csökkenteni. Ezért az ágyneműt (lepedőt, paplan- és párnahuzatot) a táborozónak kell magával hoznia. A táborhely ragaszkodik a lepedő használatához abban az esetben is, ha a táborozó nem paplanhuzatot, hanem hálózsákot hoz.

A tábor napi háromszori étkezést (reggeli, ebéd, vacsora) biztosít. A tábor konyháján a speciális étrendi igények kielégítésére is van lehetőség. A táborhelyen büfé is üzemel, mely a gyerekek igényeink megfelelően alakítja a kínálatát, valamint a közelben bolt is található.

  1. Programok

A táborban a napi 2X3 órás próbákat szervezett szabadidős programok, balatoni fürdés (felnőtt felügyelettel), közös játékok, színházi, zenei programok, Ki-Mit-Tud egészítik ki. Utóbbihoz és az egész tábori munkához is hasznos, ha a táborozó nem rejti véka alá akár más területen megmutatkozó értékeit, ha hangszerét, tehetsége megmutatásához szükséges egyéb eszközeit magával hozza. A színház összművészet, így igyekszünk beépíteni a közös munkába minden fellelhető tudást és képességet.

Mindemellett természetesen jut idő a spontán ismerkedésre is.

  • Augusztus 7. vasárnap, az előadások megtekintése, vendégek a táborban

Augusztus 7-én, vasárnap körülbelül 2-3 órai kezdéssel megtekinthetők a táborban készült előadások. Ezek a bemutatók nyitottak, így a szülők, rokonok, barátok bátran növelhetik a nézők számát, annál is inkább, mivel ezek